SZÁNTÓFÖLDI GÉPBEMUTATÓ

Termékeink utcája

nánási portéka

A Nánási Portéka Piac üzemeltetője a Hajdúnánási Tartósító és Építő Szociális Szövetkezet, mely a hajdúnánási közfoglalkoztatási program keretében megtermelt növényeket és felnevelt állatokat dolgozza fel, hogy igazi ínycsiklandozó háztáji finomságokat juttasson akár a te asztalodra is.

 

A Szövetkezet úgy gondolta, hogy az általa létrehozott online felületet szívesen megosztja a többi helyi kezdeményezéssel és hajdúnánási termelővel, ezzel segítve közösségünket.

 

Így kaphatnak helyet a webshop felületén a Nánási Portéka és a Helyi Sajátosságok termékeit is. Mindkettő egy-egy szuper hajdúnánási kezdeményezés.

 

A Nánási Portéka a helyi őstermelőket fogja össze egy egységes márka alatt, védjegyoltalmat biztosítva számukra. Jelenleg több mint negyvenen állítanak elő Nánási Portéka termékeket, jól ellenőrzött és biztonságos körülmények között az otthonukban, akik közül többen most arra vállalkoztak, hogy a helyi piac mellett itt is elérhetővé teszik az otthon ízeit idéző finomságaikat.

 

A Helyi Sajátosságok üzeme szintén a közfoglalkoztatási program sikerét igazolja. Hajdúnánáson nagy hangsúlyt fektetünk az ősi mesterségek megőrzésére, a kézműves hagyományaink ápolására. Hajdúnánás az aranyszalma városa, hiszen évszázadokon keresztül szinte egész Európát elláttuk a szalmából készült termékeinkkel. Ezt az ősi mesterséget ma sem feledtük el, a szalmafonás művészete pedig több kézműves tevékenységgel is kiegészül a Helyi Sajátosságok üzemében, melyek eredményét te is megvásárolhatod!

 

TERMÉKEINK, UTCÁJA